Agenda

Open Nederlands kampioenschap Boerengolf in Lievelde

 

Het open Nederlands kampioenschap Boerengolf keert terug naar de weilanden waar het allemaal begon! Speciaal voor deze 15de editie is de plek waar de eerste klomp aan de stok werd geschoven weer het toneel van de titanenstrijd om de titel, eeuwige roem en natuurlijk de Gouden Klomp. Dit jaar met teams uit onder meer België, Duitsland, Canada en Finland die het in Lievelde op zullen nemen tegen de toppers uit Nederland. Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 barst de strijd los met dit keer zowel een individueel- als een groepstoernooi.

poster-nkopen

Wie had bij de geboorte van het Boerengolf in 1999 kunnen bedenken dat het spel tussen de koeien zou uitgroeien tot de sport die het nu is. Met het eerste open Nederlands kampioenschap in 2004 werd de toon in ieder geval goed gezet. Onder toeziend oog van het in grote getalen toegestroomde publiek én de Nederlandse pers werd de destijds eerste NK-bal het veld ingeslagen. Het aansluitende feest maakte het plaatje compleet.

Nadat Lievelde ook voor de twee daaropvolgende NK’s als strijdveld der Boerengolf spelers diende, was het de beurt aan de rest van Nederland. Om nu, twaalf jaar later, weer op de geboortegrond terecht te komen. En dit 15de  open NK willen we natuurlijk niet zonder jullie spelen. Want mede dankzij jullie enthousiasme, sportiviteit en gezelligheid is het kampioenschap uitgegroeid tot wat het nu is.

Daarom nodigen we alle teams die deel namen aan de eerste NK’s uit om de Boerengolfclub weer uit het vet te halen en de strijd aan te gaan met de nieuwe talenten.

Zijn jullie erbij?
Vanaf begin juli is inschrijving voor het NK Boerengolf mogelijk via deze link.
Heb je nu al vragen mail naar info@boerengolf.nl

Tot ziens in Lievelde!

Stichting Boerengolf.nl