Eerlijk en Heerlijk

Eerlijk en Heerlijk eten kunt u op Kaasboerderij Weenink. Basis hiervoor zijn eigen gemaakte kaas en zuivel, met zorg uitgekozen streekproducten van de ambachtelijke bakker en slager en groenten van het land. Onder het Motto: direct van het fornuis op tafel.

In het seizoen van Pasen tot november is het terras geopend met een zomer kaart.

Kaasboerderij Weenink werkt veel op afspraak. Komt u met een groep en wilt u zeker weten of Proeflokaal, Terras en Koepel geopend zijn, graag even bellen. Kijk bij onze arrangementen voor ons aanbod.

  • De hit in de zomer is eten met de Grote Pan, gezellig zelf uw gerecht bakken in de grote pan.
  • De nieuwste trend is front-cooking of live-cooking, zoals wij het noemen.

De gasten kunnen een keuze maken uit het koude gedeelte van het buffet en uit het vlees-vis gedeelte. De kok bereidt ter plekke de keus van de gast uit het vlees-vis buffet.

Een 3-gangenbuffet, stamppotten, mixbuffet, Grote Pan, Italiaans hapjesbuffet, live-cooking, broodjesbuffet, snackbuffet.

Bekijk ook onze menukaart.