Schilderen (workshop)

De creatieve workshops bij kaasboerderij Weenink in Lievelde worden gegeven tussen de koeien in de stal en in een sfeervolle accommodatie door Tanya Kraan van atelier No-blabla uit Lichtenvoorde. Tanya verzorgt met veel passie en plezier workshops op deze prachtige locatie en in haar eigen atelier. De workshops bij de boerderij zijn uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes en bedrijfsuitjes, maar ook voor een buren- of een familiedag. Wanneer je een dag(-deel) plant, denkt Tanya graag met je mee over de invulling. Al brainstormend komen de leukste ideeën naar voren, geschikt voor zowel particulier als bedrijf. Dit hoeft niet per se koeien schilderen te zijn.

Vast aangeboden schilderworkshops:
– Koeien schilderen à la Picasso of Hundertwasser
– Pop Art koe schilderen
– Bloemen schilderen

De koeien schilderen we op vierkante of rechthoekige panelen of op uitgezaagde koeienkopvormen. De bloemenschilderijen worden geschilderd op een bloemvormig paneel. Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen om te komen ‘kunsten’. Je zult versteld staan van je eigen kunnen en naar huis gaan met een huiskamerwaardig kunstwerk.

Groepen (vanaf 8 personen) zijn welkom om bij de kaasboerderij een workshop te komen volgen. Ben je met een kleinere groep, dan is het programma aan te passen of kan je kunsten komen maken in atelier No-blabla.

Kosten
Prijs op aanvraag.

Vanaf 8 personen.

Natuurlijk kun je de workshop ook uitbreiden met een lunch, diner of High Tea.

 

Vraag hier het arrangement aan