Op het erf van Kaasboerderij Weenink is ook de stokerij van Johannes de Stoker te vinden. Hier stoken we op ambachtelijke wijze onze eigen Achterhoekse likeuren, onder andere gemaakt van (val)fruit, vol van smaak en verkrijgbaar in diverse varianten!
Heerlijke fruitlikeur gemaakt van Citrus. Dit is de “onrust” stoker onder de […]
Heerlijke fruitlikeur gemaakt van Achterhoekse Kersen Aanbevolen drinktemperatuur: 4 C° 14,9 % vol […]
Heerlijke fruitlikeur gemaakt van Achterhoekse Appels Aanbevolen drinktemperatuur: 4 C° 14,9% vol Koel […]
Heerlijke fruitlikeur gemaakt van Achterhoekse Peren Aanbevolen drinktemperatuur: 4 C° 14,9 % vol Koel […]
Heerlijke fruitlikeur gemaakt van Achterhoekse Aardbeien Aanbevolen drinktemperatuur: 4 C° 14,9 % vol Koel […]
Hoe werkt het stoken van alcohol en hoe maak je op ambachtelijke wijze de lekkerste likeuren? Dat leer je tijdens een workshop likeur maken met Johannes de Stoker. Uiteraard wordt er ook geproefd én neem je naderhand je fles eigengemaakte likeur mee naar huis.