Boerengolf

Naast Boerenkaas is Boerengolf hét handelsmerk van Kaasboerderij Weenink: wij hebben deze supergezellige sport bedacht en tot leven gebracht! Boerengolf is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Samen lachen en lekker buiten bezig zijn vormen de basis voor Boerengolf.

TOP Boerengolf
Met trots presenteren wij u onze TOP Boerengolflocatie! Onze Boerengolflocatie is in maart 2013 gekeurd en gecertificeerd met het TOP predicaat. De TOP Boerengolf locatie kenmerkt zich door een prachtige Boerengolfbaan met een professionele accommodatie en leent zich uitstekend voor een compleet verzorgd dagje uit. Op de TOP Boerengolfbaan kunt u genieten van ultieme Boerengastvrijheid waarbij u ook geheel in stijl de Boerderij kunt beleven.

Het spel
In groepen of met z´n tweeën trekt u met een speciale Boerengolfclub – een massief houten klompje aan een stok – en een bal door de weilanden rondom onze boerderij. Hier hebben we een parcours van 10 holes uitgezet. Elke hole heeft een ingegraven melkemmertje als eindpunt. Tussen de koeien door probeert u de bal met zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Degene of de groep die het hele parcours in het minste aantal slagen aflegt, is de winnaar.

Tijdens het spelen van Boerengolf brengen wij u graag per bakfiets een Versterkertje, in de vorm van frisdrank, een biertje of een borrel!

Prijs
Volwassenen: € 7,50 p.p.
Kinderen 4-12 jaar: € 4,- p.p.
Groepen > 15 personen: € 6,50 p.p.
Versterkertje: € 3,- (mogelijk bij groepen v.a. 10 personen)

Vraag hier het arrangement aan

 

BOERENGOLF INCL. ETEN & DRINKEN ARRANGEMENT

– Ontvangst met kop koffie of thee en kruidkoek of ½ pillewegge
– Boerengolf met versterkertje. Het versterkertje is een drankje tijdens het Boerengolf spelen.
– Na afloop van het Boerengolf spelen borrelen en eten

Drankbuffet
U kunt onbeperkt drankjes halen bij het drankbuffet.
 Diverse soorten frisdrank, wijn en bier.

Grote Pan

Gezellig zelf uw gerecht bakken in de grote pan. 5 soorten vlees, stokbrood, rundvleessalade, sausen, rauwkost, patat, mix van bakgroenten en meloen. (Naast de 5 soorten vlees een extra biefstuk: € 4,- extra of zalm mootje )

U ontvangt een kop koffie of thee met chocolaatjes ter afsluiting van het programma.

Tijdsduur
5 uur (van koffie tot koffie)

Prijs
Vanaf 15 personen: € 50,- p.p.

Uitbreiding
Toetjesbuffet: € 7,50 p.p. extra
IJsje uit de winkel: € 2.50 p.p. extra

Boerengolf kent inmiddels een competitie en nationale Kampioenschappen. Hebt u interesse Boerengolf als sport te beoefenen? lees meer over Boerengolf.

Vraag hier het arrangement aan