Eerlijk en Heerlijk eten kunt u op Kaasboerderij Weenink. Basis hiervoor zijn eigen gemaakte kaas en zuivel, met zorg uitgekozen streekproducten van de ambachtelijke bakker en slager en groenten van het land. Onder het Motto: direct van het fornuis op tafel.
In het seizoen van Pasen tot november is het terras geopend met een zomer kaart.
Kaasboerderij Weenink werkt veel op afspraak. Komt u met een groep en wilt u zeker weten of Proeflokaal, Terras en Koepel geopend zijn, graag even bellen. Kijk bij onze arrangementen voor ons aanbod.
De gasten kunnen een keuze maken uit het koude gedeelte van het buffet en uit het vlees-vis gedeelte. De kok bereidt ter plekke de keus van de gast uit het vlees-vis buffet.
Een 3-gangenbuffet, stamppotten, mixbuffet, Grote Pan, Italiaans hapjesbuffet, live-cooking, broodjesbuffet, snackbuffet.
Bekijk ook onze menukaart.