Van verse kaas tot heerlijke likeur

Welkom in onze smaakvolle landwinkel

 

Niets lekkerder dan een vers stukje kaas, pure zuivel of een ander Achterhoeks streekproduct! In onze landwinkel verkopen we natuurlijk in de eerste plaats de producten die we zelf maken:

  • Kaas Van Weenink: heerlijke Goudse kaas met of zonder kruiden, van verschillende leeftijden.
  • Zuivel Van Weenink: diverse soorten zuivel van eigen makelij zoals karnemelk, yoghurt, boter, kwark en hangop.
  • Vlees Van Weenink: heerlijk vlees van onze eigen vleeskoeien, echte topkwaliteit rundvlees.
  • Johannes de Stoker: fruitlikeuren in diverse smaken
  • Soepen van Lidy: in de winter de beroemde erwten- en bonensoepen. En inmiddels ook tomatensoep, huisgemaakte gehaktballen en stoofpotjes.

Verder hebben we allerlei streekproducten en lokale lekkernijen in ons assortiment, zoals jam, worst, wijn, bier etc. aangevuld met allerlei delicatessen uit het hele land.

Advies nodig over onze producten?

Onze medewerkers denken graag met je mee voor de beste smaakcombinaties en cadeaus. Natuurlijk pakken we het indien gewenst met aandacht voor je in. Zien we je snel in onze landwinkel?

Leuk om cadeau te geven!

Bestel de lekkerste productenTijd voor een lekker kopje koffie?

Even uitrusten tijdens een mooie fietstocht door de Achterhoek? Of even plaatsnemen op ons terras terwijl de (klein)kinderen spelen op onze boerderij? Bestel een drankje in onze winkel en neem deze mee naar het terras. Landelijk gelegen achter onze boerderij is het heerlijk vertoeven!

 

Kerstpakketten Van Weenink

Verras collega’s met een origineel kerstpakket van Weenink! We denken graag met je mee om een passend pakket samen te stellen in de gewenste prijsklasse. Kies uit de lekkerste Achterhoekse streekproducten, delicatessen en natuurlijk onze kazen uit eigen kaasmakerij.

Klik hier voor onze kerstpakketten

 

Neem contact op voor meer informatie