Zelf een boerenkaasje maken? Dat kan bij Kaasboerderij Weenink! We beginnen met verse melk en eindigen met een eigengemaakt kaasje. Stap voor stap neemt onze kaasmaker je mee in het proces van Goudse kaas. Gedurende 2,5 uur zie je hoe jij de melk verandert in kaas, en krijg je uitleg over de achterliggende processen.
Aan het einde van de workshop leggen we de kaasjes in het pekelbad. Wij voorzien ze vervolgens van een coating. Na twee weken zijn de kaasjes klaar om geproefd te worden. Ophalen of laten opsturen is beide mogelijk.
De workshop kaasmaken duurt 2,5 à 3 uur. De prijs is €37,50 . Dat is inclusief koffie met pillewegge of kruidkoek, vier soorten kaas proeven, een rondleiding en uiteraard het zelf gemaakte kaasje.
Het minimum aantal personen voor de workshop is 15(of minimaal €562,50). Ben je met minder? Geen probleem, wij organiseren regelmatig workshops met open inschrijving.
Hapje en drankje erbij? Van belegde broodjes tot complete arrangementen Al […]
Exclusief tijdens de Zwarte Cross Logeren op onze boerderijcamping -De Zwarte Cross […]